Home > Bedrijfspresentaties > Linked Professionals V.O.F.
Venlo Heeft Werk

Linked Professionals V.O.F.

Linked Professionals V.O.F.

Linked Professionals verbindt opdrachtgevers en professionals in de bouw en techniek. Tijdelijk, vast, op projectbasis of in het verlengde van uw eigen recruitment.

Uw vraag is ons startpunt

Wij stellen onze kennis en kunde van het zoeken, vinden en inzetten van de juiste professional graag ter beschikking aan uw bedrijf. Detachering, Werving & Selectie en Bemiddeling zijn daarbij voor ons geen doelen maar middelen. Wij denken net zo graag met u mee over uw eigen flexpool van professionals, de invulling van uw vaste kern of reiken u de tools aan om uw eigen recruitment uit te voeren.

Kaderpersoneel in bouw en techniek

Wij richten ons op midden- en hoger kader personeel met een opleidingsachtergrond op MBO, HBO en WO niveau. Onze adviseurs komen uit de bouw en techniek en kunnen zich goed inleven in uw vraagstukken. Naast de vakinhoudelijke match letten zij scherp op de match tussen kandidaat en uw organisatie(cultuur).

Onze dienstverlening

Wij bieden onze oplossingen middels de volgende diensten aan: 

  • Werving en Selectie 

  • Detachering 

  • Projectmatige inzet 

  • Recruitment op maat 

  • Flexpool outsourcing
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Even Werkt! Personato P&O Green People Recruitment Independent Hospitality Search & Solve Recruitment Services Matchpartner-gemeente
Venlo Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.