Home > Bedrijfspresentaties > DPA Engineering
Venlo Heeft Werk

Bekijk

onze nieuwste vacatures
Venlo
Regio Venlo
Venlo

DPA Engineering

DPA Engineering

Adres gegevens

Adres:Parklaan 48
Postcode:1405 GR
Stad:BUSSUM
Land:NL

Over: DPA Engineering

Bemiddeling voor technische functies en projecten

DPA Engineering bemiddelt personeel in technische functies voor werknemers met een werktuigbouwkundige basis. Specialismen zijn de Scheeps- en Machinebouw, de Heavy Lifting, Piping, High Tech en de Automotive branche. Wij werken met technici op HBO- en WO-niveau voor werkgevers met projecten of vacatures. Flexibiliteit én zekerheid: bij DPA Engineering werkt het.

Flexibiliteit en zekerheid

Sta je aan het begin van je carrière? Of wil je door naar een volgende stap? Samen zoeken we uit waar je het beste op je plek bent en hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen, in dienst bij ons of bij één van onze vele opdrachtgevers. DPA Engineering is ondernemend en betrokken en dat merk je. We kennen de markt, de bedrijven en de mensen en we spreken de taal. Daardoor zijn we voor technici een portaal met nieuwe perspectieven. En kunnen we technische bedrijven passende oplossingen voor hun personele vraagstukken aanreiken.

Betrokken en betrouwbaar

Onze relaties zien ons als een eerlijke partner, die helder communiceert en snel schakelt. Engineers die bij ons werken, noemen ons enthousiast en betrouwbaar. Werken bij DPA Engineering staat voor werk doen dat bij je past en je in de gewenste richting ontwikkelen. Zo houd je plezier in je werk.

Deel dit bedrijf

Onze klanten

Chain Group We Matter Suc6! - OLD Personato Acountancy Shoptalent Talenz Groep Pienk Automotive Vacaturebank AgriMatch Europe
Venlo Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.