Home >

BTW Adviseur

Locatie

Venlo

Gepubliceerd

30-05-2022

Naam organisatie

Rousch

Functie omschrijving

In de functie van senior BTW adviseur werk jij nauw samen met de senior belastingadviseur voor de algemene praktijk. Je adviseert zelfstandig zowel nationale als internationale klanten. Collega's uit de algemene adviespraktijk ondersteunen jou in de uitwerking van adviezen. Als kartrekker zorg je dat het BTW specialisme in Oost Brabant en Limburg verder uitgebouwd wordt, zowel bij bestaande als nieuwe klanten. Jij zoekt een dynamische, ondernemende, eindverantwoordelijke functie!

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken bij een groot accountantskantoor met landelijke dekking en er zijn zowel klanten in het nationale als internationale segment. Ondanks de landelijke dekking zijn ze sterk vertegenwoordigd in het regionale netwerk en altijd dichtbij de klant te vinden. Het kantoor is aansloten bij het RB. Jij maakt deel uit van het landelijke BTW adviesteam en werkt nauw samen met de regionale belastingadviseurs. Voor de regio ben jij het gezicht in de BTW praktijk. Je kunt rekenen op goede vaktechnische ondersteuning, uitstekende arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om flexibel te werken.

Salarisindicatie

€ 5000 - € 7000 bruto per maand op fulltime basis.
32 vakantiedagen
Leaseauto

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik jij over tenminste 6 jaar werkervaring als Belastingadviseur in de BTW adviespraktijk. Je bent ondernemend en relatiegericht ingesteld en je houdt van een stevige uitdaging! Je bent minimaal beschikbaar voor 32 uur per week. Enige flexibiliteit met betrekking tot werklocatie (Venlo / Eindhoven) is praktisch gezien de regio die je gaat bedienen.

Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur.

Venlo Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.