Home > Bedrijfspresentaties
Venlo Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Maatwerk Werving & Selectie

Maatwerk Werving & Selectie

Maatwerk richt zich voornamelijk op de procestechniek. We hebben vacatures voor ervaren operators, maar ook bieden we leer-werktrajecten voor mensen die graag opgeleid willen worden tot volwaardig operator. Je krijgt dan de mogelijkheid om in de procestechniek te kunnen werken en om daarnaast bijvoorbeeld je Vapro te halen.
MANS recruitment B.V.

MANS recruitment B.V.

Mans Recruitment bemiddelt op persoonlijke en daadkrachtige wijze in vast en tijdelijk werk. Onze doelgroep varieert van HBO’ers en WO’ers met ruime werkervaring tot starters met een afgeronde beroepsopleiding.
Matchpartner

Matchpartner

Als gespecialiseerd bureau voor werving & selectie, detachering en outplacement voegt Matchpartner waarde toe aan het samenbrengen van opdrachtgevers en kandidaten.
Matchpartner re-integratie

Matchpartner re-integratie

Matchpartner heeft jarenlange expertise in de branches re-integratie, mobiliteit en verzuim. Matchpartner kent de werkgevers, de materie, de ontwikkelingen en de mensen. Daarom kan Matchpartner als geen ander de match te maken tussen u en uw nieuwe werkomgeving.
Matchpartner Zorg en Welzijn

Matchpartner Zorg en Welzijn

BIG Pro is het bureau voor professionals in de branches Zorg & Welzijn. Door de dynamiek van deze sector zijn er volop kansen, BIG Pro weet waar die kansen liggen.
Matchpartner-gemeente

Matchpartner-gemeente

Gemeentes krijgen te maken met ontwikkelingen die elkaar in snel tempo opvolgen. Nieuwe verantwoordelijkheden vragen om nieuwe expertise. Flexibiliteit en samenwerking zijn daarbij essentieel. Dat weet Matchpartner, daarom weten gemeentes en professionals ons al jaren te vinden.
Matchpartner-reintegratie

Matchpartner-reintegratie

Re-integratie & Verzuim vraagt niet alleen professionele deskundigheid maar ook hart voor uw werk. Matchpartner Re-integratie & Verzuim bemiddelt professionals met inlevingsvermogen die aan de hoge eisen van deze sector voldoen.
Matchpartner-zorg

Matchpartner-zorg

Op het terrein van Zorg & Welzijn gaan de ontwikkelingen razendsnel. De hervormingen rond de overheveling van de langdurige zorg naar de gemeenten brengen voor organisaties nieuwe uitdagingen mee op het gebied van capaciteit en kwaliteit van personeel.
Metaalkanjers

Metaalkanjers

Metaalkanjers helpt haar opdrachtgevers aan vakmensen die werkzaam zijn binnen de Metaalindustrie.
Mobility Media BV

Mobility Media BV

Jobmotive verzorgt wervingscampagnes in de automotive. We stellen campagnes samen op basis van de profielen van de klant en de urgentie van de invulling van de vacatures.
NetCare

NetCare

NetCare heeft een compleet aanbod in ICT, zowel hard en software, projecten maar ook het inzetten van ICT professionals voor vast of tijdelijk. Een compleet aanbod tegen scherpe tarieven geleverd door een enthousiast team.
NewMonday B.V.

NewMonday B.V.

New Monday is specialist in de bemiddeling van hoog opgeleide professionals op het snijvlak van Business & IT. Voor zowel vaste als tijdelijke posities, vanaf 5 jaar werkervaring.
Newroadz BV

Newroadz BV

NewRoadz is specialist in vaste banen op het gebied van trucks, transport en logistiek. Kortom de wereld van diesel en de grote wielen. Een goede match tussen jou en je nieuwe werkgever is de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking waarbij we vooral kijken naar jouw karakter en de cultuur van het bedrijf.
Novaccent / topaccent

Novaccent / topaccent

Topáccent positioneert zich tussen de traditionele detacheringsbureaus die tijdelijk mensen bemiddelen, en de werving- en selectiebureaus die op zoek gaan naar de juiste kandidaat voor een vacature. Topáccent gaat op zoek naar de meest geschikte kandidaat die bij een werkgever aan de slag gaat - vanuit de gedachte dat die kandidaat vervolgens na een flexibele periode bij de opdrachtgever in dienst treedt. Flexibiliteit én zekerheid – het beste van twee werelden.

Onze klanten

CPM Sports Unlimited Retail B.V. Independent Hospitality FreshConnections
Venlo Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.