Home > Bedrijfspresentaties
Venlo Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
We Matter

We Matter

We Matter is een gespecialiseerd werving & selectiebureau voor accountants en fiscalisten. We matter, want we kennen de markt. Bovenal zijn we betrokken en gedreven. Maar daarbij zijn we een perfect ingewerkt en ingebed bureau in de accountancybranche. De consultants van We Matter beschikken allen over meerjarige ervaring binnen deze branche.
Werken bij Rentokil Initial

Werken bij Rentokil Initial

Rentokil Initial biedt 70.000 mensen een werkplek, op meer dan 1.000 locaties verdeeld over 40 landen en contacteert meer dan 1.500.000 klanten per dag. Wereldwijd voorzien we bedrijven van een kwaliteitsservice van Europa, Noord-Amerika, Azië tot Afrika.
WinWinWerkt

WinWinWerkt

WinWinWerkt.nl is een Recruitment Platform. Verbinden van talent met vacatures, zodat Win (medewerker) Win (organisatie) Werkt'
Work-on Uitzendbureau

Work-on Uitzendbureau

Work-on studentenuitzendbureau is in 1999 door twee studenten opgericht. In de afgelopen tien jaar heeft Work-on zich ontwikkeld van een studentenbureau 'op een kleine studentenkamer' tot een volwassen uitzendorganisatie met NBBU certificering en inmiddels viertal regiokantoren, waaronder Utrecht, Tilburg, Amsterdam en Nijmegen.

Onze klanten

telecomvacaturebank.nl Chain Group Fintrex BV Personato ICT Helder Recruitment
Venlo Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.