Home > Bedrijfspresentaties
Venlo Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Recruitment Campus

Recruitment Campus

De Recruitment Campus is de pragmatische en resultaatgerichte spil in het matchen van topkandidaten aan topbedrijven. We doen dat voor zowel vaste als tijdelijk banen in de volgende vakgebieden en sectoren: Techniek, Logistiek, Finance, HR, Sales & Marketing, ICT, Agro & Food Wij selecteren op basis van het principe K2 A2, kennis, kunde, attitude en ambitie. Een even eenvoudige als doeltreffende methodiek die we graag met u delen.
Recrumatch

Recrumatch

Als je een revolutionair concept voor werving en selectie lanceert, dan is iedereen nieuwsgierig. Zowel werkgevers als werkzoekenden. Maar ook anderen. En dat is precies wat we willen. We willen namelijk dat iedereen naar ons kijkt en ons in de gaten houdt.
Redvice

Redvice

Onze dienstverlening is zo vorm gegeven dat er voor elk bedrijf en voor elk budget een passend aanbod is! We zijn gespecialiseerd in de sectoren Food en Agri.
Regiebouw

Regiebouw

Uw partner voor bouwpersoneel. Regiebouw Groep is allround leverancier van personeelsdiensten in de bouw. Als solide partner bieden wij passende oplossingen voor ondernemers met een overschot of tekort aan timmerlieden, kaderpersoneel en hulpkrachten. Vanuit de wensen van bouwend Nederland, aangevuld met onze jarenlange ervaring en kennis van de regelgeving. En dat werkt.
Retailbaan

Retailbaan

Retailbaan.nl wil werkgevers en werknemers in de retail snel en makkelijk bij elkaar brengen. Op de grote generieke sites staan teveel vacatures die niet geschikt zijn voor de retailsector. Op Retailbaan.nl vind je alleen relevante retail vacatures en detailhandel vacatures binnen je eigen vakgebied. Richting 60.000 kandidaten in onze CV Database. 180.000 bezoekers per maand Meer weten? Bel Maurice de Gruijter 0306300574
Roel Kiers

Roel Kiers

"Expert in menselijk kapitaal"

Onze klanten

Automotive Vacaturebank heeftictvacatures.nl Fintrex BV AgriMatch Europe Matchpartner
Venlo Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.