Home > Bedrijfspresentaties
Venlo Heeft Werk

Bedrijfspresentaties

client
Uticonnect

Uticonnect

Uticon Ingenieursgroep bestaat uit twee ondernemingen: Uticon (projecten in de industriële en bebouwde omgeving) en Uticonnect (werving- en detachering voor de industrie en installatietechniek).
Vaes & Linthorst Executive Staffing

Vaes & Linthorst Executive Staffing

Vaes & Linthorst is gespecialiseerd in werving en selectie, detachering, interim management en headhunting / executive search opdrachten. Onze unieke werkwijze kenmerkt zich door iedereen als enige klant te beschouwen. We zetten dus net die stap extra voor zowel opdrachtgevers als kandidaten en hanteren daarbij maar één visie: lange termijn winst voor alle partijen.
Vis Recruitment

Vis Recruitment

Met haar dedicated Partners kan Karssen & Vis Consultancy uw organisatie een breed pakket van dienstverlening aanbieden op het gebied van In- , Door- en Uitstroom van human resources.
Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen is meer dan een werkgever, bij Volkswagen werk je bij de Nederlandse marktleider in zowel personenwagens als bedrijfswagens. De kennis en vaardigheden van onze medewerkers, promoten, beschermen en te behouden is voor ons van cruciaal belang. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hechten grote waarde aan het contact dat wij hebben met onze klanten.

Onze klanten

Topaccent Experience-it Schuijl Logistieke Professionals Young Engineering Breinstein Personato P&O
Venlo Heeft Werk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.